Turismen i Malaga slår rekord i 2016

Share

Costa del Sols omdømme bliver bedre og bedre

Malaga har oplevet en sommer præget af fantastisk vejr og en stigning i antallet af turister fra Spanien og hele verden. Hvert år bliver flere og flere vilde med Malaga, og vender tilbage år efter år for at opleve Malaga.

For at kunne følge den stigende efterspørgsel i turismen vælger beøgende ferielejligheder af praktiske og økonomiske årsager. Ifølge tal fra Tourism and Planning Costa del Sol overnattede 126.613 personer i juli måned og i alt 772.411 overnatninger var registreret i Malagas provins, der ikke var et hotel. Udenlandske turister udgjorde 76,9 %.

Englænderne elsker Malaga

Englænderne har i en årrække, og vil formentlig fortsætte med at være det største folkefærd, der besøger Malaga. På trods af Brexit er besøgende fra Storbritannien forblevet trofaste gæster i Spanien.

Det store udbud af gastronomi, kilometervis af sandstrande, kulturen og det brede udvalg i nattelivet for enhver smag, er nogle af årsagen til, at turisterne vælger Malaga.

Chiringuito_Tropicana

Overkommelige flypriser til Malaga

Flyselskaberne har øget deres antal af flyafgange til Malaga, hvilket gør, at Malagas popularitet som turistmål stiger. Ifølge Office of Tourism of Costa del Sol, har der været en stigning i antallet af reserverede sæder på 28 % and størstedelen af flyafgange har været 95 % fyldte. Den høje efterspørgsel har givetvis været en medvirkende faktor til, at gæster kan købe overkommelige flybilletter. Vi har fundet flybilletter fra Kastrup til Malaga til 600 kroner (80 euro) på den populære hjemmeside Skyscanner. Ryanair er det flyselskab med flest afgange til Malaga og tilbyder kunderne nogle af de laveste flypriser. Hvis du endnu ikke har oplevet Malaga og byens mange spændende tilbud, så kan byen varmt anbefales.

Malaga Office
Calle Cortina del Muelle 3, 2B
29015 Malaga
Nerja Office
Calle Prol. Hernando de
Carabeo 2 29780 Nerja
Subscription Form
7 days a week, 9am - 5:30pm
© Solaga Holidays SL 2023
Review Widget