Om Solaga


Firmaet Solaga er beliggende i Malaga centrum og er specialiseret i udlejning af ferielejligheder i Malaga by. Virksomheden startede tilbage i 2008 som GlobalCityBreak SL (som stadig er det registrede firmanavn) og i årenes løb har vi besluttet at ændre navn til Solaga for at fokusere på området omkring Costa del Sol.

Vores vision er at tilbyde vores kunder ferielejligheder af høj kvalitet og samtidig yde en god service. Derfor har vi et tæt og personligt samarbejde med boligejerne og alle vores lejligheder har vi besøgt og enkelte har vi selv haft fornøjelsen at nyde. Derved kan vi tilbyde en oprigtig beskrivelse af ferielejligheden og hver enkelt bolig er nøje udvalgt for at opretholde vores krav til kvalitetsboliger. Sagt på en anden måde – vi står 100 % inde for hver bolig.

Solaga skaber kontakt mellem boligejer og lejer og derfor vil det være ejeren af boligen du møder ved ankomst til din ferielejlighed. Alle vores lejligheder er private hjem og vi lægger stor vægt på at de bliver behandlet derefter. Vores kunder skal have følelsen af at vores ferielejligheder kunne være deres eget hjem.

Vi arbejder hele tiden på at få nye boliger ind i vores portefølje, så vi kan give vores kunder en dejlig oplevelse. Vi hjælper dig ikke kun med at finde din feriebolig, men også med gode råd og tips til din storbyferie i Malaga. Derved får du en perfekt start på din perfekte ferie. Resten skal du selv skabe rammerne omkring.

Our Administration Team


Steffen Hansen

  • Chief Executive Officer
  • Email: info@solaga.com
  • Telefon: (+34) 952 214 891
Steffen-Hansen

Alex Garcia

Alex-Garcia

Natalia Martin

Natalia-Martin

Galen Cundiff

Galen-Cundiff

Maria Teresa Galuppo

Maria-Teresa-Galuppo

José Carlos Pérez

Jose-Carlos-Perez

Piotr Traczykowski