At leje en feriebolig giver dig større frihed og helt den samme følelse som dit eget hjem, bare i Malaga centrum! Solaga garanterer ferieboliger af høj kvalitet til de bedste priser.
Solaga har personligt udvalgt ferielejlighederne, så vi er sikre på at de tilbyder de egenskaber, som vi ønsker at tilbyde. Alle ferieboliger har gennemgået vores kvalitetskrav, så vi er sikre på , at vores gæster får en perfekt storbyferie i Malaga centrum.
Først skal du beslutte hvor du vil bo i Malaga by. Vi tilbyder ferieboliger i Malaga centrum og ved stranden Malagueta. På Solagas hjemmeside vil du kunne vælge din ferielejlighed i Malaga efter område, pris, antal soveværelser og diverse faciliteter.
Vi tilbyder ferieboliger i Malaga historiske centrum og i området Malagueta ved stranden. Begge områder er indenfor gå afstand fra hinanden, men tilbyder forskellige omgivelser. På vores hjemmeside på hver enkelt bolig kan du finde en beskrivelse af det område, hvor ferielejligheden ligger.
Vi har ferieboliger i Malaga centrum fra 50 € pr. dag. Priserne vil ændre sig afhængigt af sæsonen af året. Vi arbejder med fire sæsoner: lavsæson, midt sæson, højsæson inklusiv Julen, samt Påske og Byfesten (La Feria de Malaga) i Malaga.
Ja. De fleste af vores ejendomme har et minimum ophold på 4 nætter. Dog tilbyder vi enkelte ferieboliger, såsom Kim, Cecilia og Britta, som har 3 dages minimumsophold i lavsæson. Minimumsophold kan ændre sig afhængigt af sæsonen. Bemærk også at du kan leje boligerne i som du ønsker, men minimumprisen er den sammen som minimumsophold.
Vi har specialiseret os i ferieboliger i Malaga centrum på korttidsleje og derfor er vores priser fastsat til korte ophold fra 3 dage til 1 måned. Men du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at blive længere eller har andre forespørgsler.
Solaga har følgende sæsoner: Lavsæson: Januar, Februar, Marts & April Midt sæson: Maj, Juni, September & Oktober Højsæson: Juli, August samt fra 20. december – 8. Januar Uden for sæsonen: Påske og Byfest (Feria de Malaga). * Bemærk disse sæsoner kan variere fra bolig til bolig.
Alle vores ferieboliger i Malaga kan se på vores hjemmeside her.
Alle vores ferieboliger inkluderer sengelinned, håndklæder, køkkener som omfatter tallerkener, bestik og gryder. Vi tilbyder også parkering, barnesenge og højstol i de fleste af vores ferielejligheder, som kan lejes mod ekstra betaling, men kun hvis du lejer boliger gennem os. Du kan se på hver enkelt lejligheds beskrivelse hvad boligen tilbyder.
Vi garanterer, at billeder på vores hjemmeside er aktualiseret med de reelle betingelser for hver enkelt feriebolig. Alternativt kan du også læse anmeldelser af tidligere gæster på hver feriebolig på Solaga
Malaga lufthavn ligger ca. 11 km fra byens centrum og 12 km fra Malagueta strand.
Vi skal med glæde sørge for at organisere en professionel taxi service til din ankomst eller afrejse. Vores taxachauffør vil vente på dig i ankomsthallen med et skilt med dit navn. Denne service skal betales forud. Se mere om vores taxi service på vores blog.
Du har to muligheder:
  • Du kan reservere din feriebolig i Malaga online på Solaga
  • Kontakt os på info@solaga.com med navn på ferieboligen, ønskede datoer og antallet af personer, så skal vi klare resten for dig.
Du kan betale reservations gebyr med dit kreditkort eller din PayPal-konto. Bemærk venligst, at betalingen skal foretages via vores hjemmeside og vi hverken beholder eller modtager nogen form for kreditkortoplysninger.
Vi vil møde dig personligt på adressen og udlevere nøglerne og besvare eventuelle spørgsmål eller tvivl du måtte have om din feriebolig. Under dit ophold vil du også få et nødopkaldnummer i tilfælde af ethvert problem under dit ophold.
Rygning er ikke tilladt medmindre lejlighed har en balkon eller terrasse. Det er dog strengt forbudt at ryge indendørs.
Spørg til vores team; i nogle af lejlighederne er det muligt.
Ferieboligen må kun benyttes af betalende gæster. Bemærk venligst, at lejlighederne bliver klargjort afhængigt af antallet betalende gæster. Alle vores priser er baseret på 2 personer og derefter er der et dagligt gebyr pr. person.
Tjekke ind og ud kan ændre sig afhængigt af lejlighederne. I de fleste af vores lejligheder er tjek-ind kl. 15:00 og tjek-ud kl. 11:00. På de store lejligheder er tjek-ind kl. 16:00 and tjek-ud kl. 10:00. Vi bruger denne tid på rengøring og klargøring til den næste gæst ankommer. Hvis vi ikke har tjek-ind og ud samme dag, så gør vi alt for at have lejligheden klar til du ankommer. Det vil sige, at du kan tjekke ind ved ankomst. I nogle tilfælde tillader vi også sent tjek-ud hvis det passer med vi ingen kunder har samme eller næste dag.
Ja. Du skal betale et depositum ved ankomst kontant. Beløbet betales tilbage ved afrejse, såfremt der ingen skader er sket. I tilfælde af skader vil beløbet blive fratrukket ved afrejse og vores repræsentant på stedet bestemmer beløbet. Størrelsen på depositum afhænger af lejligheden og starter ved 100 € og op til 300 € for vores luksuslejligheder.
Solaga.com er på diverse sociale medier. Du er velkommen til at følge med på Facebook, Twitter, Instagram, Google+ eller Pinterest.
Nemt! Vi har lavet en Rejse Blog om Malaga by, så du har al den turistinformation, du har brug for når du er på storbyferie i Malaga.
  • Ved annullering af en reservation vil reservations gebyret ikke blive tilbagebetalt.
  • Ved annullering tilbyder vi en voucher gældende for 3 måneder til den samme lejlighed.
Malaga Lufthavn er på Avenida Comandante García Morato, s / n, 29004 Malaga.
Hvis du ønsker at leje en bil og rejse rundt under dit besøg, så anbefaler vi at du bruger vores Biludlejning på vores hjemmeside. Du vil blive omdirigeret til en søgeside, som vil give dig de forskellige muligheder på markedet.
Malaga er en by hvor der altid sker ting. Du kan tage et kig på de vigtigste attraktioner i afsnittet seværdigheder på vores hjemmeside og for mere detaljeret information om seværdigheder, barer, restauranter, tips og mere, så kan du besøge vores Malaga Rejse Blog.
Det kommer til at afhænge af, hvilken type ferie, du er på udkig efter? Sommer (juni-september) er selvfølgelig den mest travle tid i Malaga by. Temperaturerne kommer hurtigt over 30 grader i august og derfor elsker alle at gå til stranden. Sommeren byder også på Byfest (Feria de Malaga) i august varer 9 dage. Påsken er også en meget travl tid for de lokale religiøse processioner. Vinteren og foråret er perfekte for dem, der ønsker at undgå høje temperaturer, men stadig med dejligt, solrigt vejr.
Vi bruger disse oplysninger til at holde styr på dit ankomst, så vi kan garantere en hurtig og problemfri tjek-ind. Hvis vi ikke har modtaget disse oplysninger, så kan der forkomme ventetid. Din adresse og dit pasnummer bruges til en korttidskontrakt, som du i dit fleste tilfælde modtager ved ankomst. Disse oplysninger bliver også brugt til en faktura.
Du er velkommen til at bede om en faktura, hvis du har brug for det. Du vil næsten altid modtaget en kvittering ved ankomst.
Solaga.dk annoncere også på andre hjemmesider som er relateret til ferieboligudlejning såsom Airbnb, Trip Advisor, Homeaway og Spain Holiday for at nævne nogle stykker. Der vil priserne i nogle tilfælde inkluderer den respektive hjemmeside provision og derfor vil det i mange tilfælde være dyrere end at lave en reservation direkte på Solaga.dk
Ja. Rengøringen er inkluderet i prisen. Vi beder dig blot om at efterlade boligen i nydelig og ryddelig stand og sætte alle tingene på plads og fjerne evt skrald og mad fra køleskabet.