Generelle betingelser


 Betingelser og Vilkår

Før du bekræfter reservationen, beder vi dig venligst læse betingelserne og vilkårene grundigt. 

Solaga Holidays S.L. er registreret i Spanien under virksomheds nummeret B93035699 og opererer kommercielt under navnet ”Solaga”, herefter refereret som ”Virksomheden”.

 

Priser

Priserne, som bliver vist på Virksomhedens hjemmeside er i Euro, pr. person, pr. lejlighed, og pr. nat medmindre andet er angivet. Priser inkluderer alle pålagte skatter og afgifter og kan ændres når som helst uden at det påvirker eksisterende reservationer, bortset fra enhver eventuel ændring af de lovmæssige skatter pålagt af myndighederne. Den samlede lejepris inkluderer en grundig rengøring af boligen, omkostninger til vand, el, gas og internet, personlig kontakt (I tilfælde af nødsituationer kan du kontakte os 24 timer i døgnet ved at ringe til +34 655 958 237). Ekstra faciliteter såsom parkering, ekstra rengøring, barnesenge, højstol, velkomstpakker osv. er tilgængelige mod ekstra betaling. 

 

Vilkår for reservationsprocessen

Når du har lavet en reservation af en af vores ferieboliger, vil du modtage en skriftlig bekræftelse, der bekræfter datoer, samlet pris, betalingsbetingelser, samt enhver ekstra service du måtte have bestilt. Du vil ligeledes modtage en email som forklare dig hvordan du kommer hen til ferieboligen, hvor en af vores ansatte vil vente på dig, for at give dig nøglen til boligen, vise dig rundt, og svare på spørgsmål.

 

Betalingsmetoder og reservationsgebyr

For at lave en reservation, er det påkrævet at betale et ikke refunderbart reservationsgebyr til at reservere ferieboligen. Betalingen af reservationsgebyrerne vil formalisere dit kontraktlige forhold med Virksomheden.

 

Betalingsbetingelser og vilkår

 

 • Reservationsgebyret svarer til et beløb mellem 20 til 35% af den samlede reservationspris afhængigt af boligen.
 • Når du har foretaget første betaling, er reservationsgebyret ikke refunderbart (se vores afbestillingsregler).
 • Den resterende saldo vil automatisk blive trukket fra det benyttede kort til at sikre din reservation 30 dage før ankomst. Hvis din ankomstdato er inden for 30 dage, vil det fulde beløb af lejen, blive fratrukket på tidspunktet for bekræftelsen. Hvis du ønsker specielle betalingsbetingelser, venligst kontakt os.
 • Hvis du reserverede din bolig gennem en tredjeparts udbyder (f.eks. Airbnb, Booking.com, HomeAway etc), bemærk venligst at du vil være bundet af betingelser og vilkår for den pågældende tredjeparts udbyder både hvad angår, betaling, ændring af reservation og afbestilling. 
Ændring af reservation

Generelt kan vi ikke ændre en reservation som er blevet bekræftet. I tilfælde af at du har brug for at ændre et punkt i en reservation, så kontakt os straks på info@solaga.com. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe hvor det er muligt. 

 

Afbestillingsregler

Afbestillinger skal meddeles skriftligt til info@solaga.com. Følgende reservationssgebyrer gælder:

Vores gæsters sikkerhed og velbefindende har høj prioritet for Solaga. Da dine rejseplaner kan ændre sig på grund af COVID-19-udbrudets uforudsigelige karakter, har vi implementeret nye afbestillings-/ændringspolitikker for at give vores gæster øget fleksibilitet:

 

Reservationer bekræftet inden 20. april 2020
I tilfælde af afbestilling gælder følgende regler:
- Mere end 30 dage før din ankomst dato: tab af bookinggebyr
- 29 til 8 dage før ankomst: 50% af den totale lejepris
- 7 dage eller mindre før ankomst: 100% af den totale lejepris

 

Reservationer bekræftet efter 20. april 2020
I tilfælde af afbestilling gælder følgende regler:
- 15 dage eller mere inden ankomst: gratis afbestilling. Det fulde betalte beløb refunderes
- 14 dage eller mindre inden ankomst: tab på 50% af den samlede lejepris.
- I tilfælde af et "no show": det fulde beløb for reservationen refunderes ikke

 

Hvis du ikke er i stand til at rejse de oprindelige datoer, tilbydes ændringer i rejsedatoer gratis afhængigt af tilgængelighed.

Hvis den reserverede bolig ikke tilgængelig til leje, vil Virksomheden flytte dig til en alternativ bolig med lignende egenskaber uden ekstra omkostninger. Hvis vi ikke er i stand til at flytte dig eller tilbyde dig en alternativ bolig, vil reservationen blive annulleret, og det fulde beløb vil blive refunderet. Hvis en reservation bliver annulleret på grund af årsager, der skyldes gæsten eller deres personlige forhold, refunderes bestillingsgebyret ikke. 

 

Hvis du har reserveret din bolig gennem en tredjepartsudbyder (f.eks. Airbnb, Booking.com, HomeAway etc.) bemærk venligst at du vil være bundet af betingelser og vilkår for den pågældende tredjeparts udbyder både hvad angår, betaling, ændring af reservation og afbestilling. 

 

Adgang til bolig/Check-in

Check-in og check-ud tiderne kan variere afhængig af boligen, men som regel er check-in klokken 15.00. 

Vi gør vores bedste for at mindske ventetiden. I de tilfælde hvor boligen er ledig før det angivne tidspunkt, vil vi forsøge at give tidligere adgang til boligen. Hvis du oplever ændringer i dine rejseplaner, ankomsttid til Málaga eller du har nogle uventede hændelser, der forhindrer dig i at nå hen til boligen på den aftalte tid, er du forpligtet til at kontakte os hurtigst muligt.

I tilfælde af at du ikke kan komme i kontakt med en af vores ansatte, venligst kontakt vores nødtelefon: +34 655 958 237.

 

Ved ankomsten, vil du blive påkrævet at underskrive en lejekontrakt med ejeren af boligen, samt vise dokumentation til de lokale myndigheder i form af politiets registreringsformular med fornavn, efternavn og pasoplysninger. Denne procedure er obligatorisk for enhver gæst over 16 år, i overensstemmelse med gældende spansk lovgivning. Enhver gæst, der nægter at følge denne procedure, vil ikke få adgang til boligen.

 

Bemærk venligst, at følgende ankomstgebyr gælder for enhver check-in uden for kontortiden: 25€ for check-in fra kl. 20.00 til 24.00 og 35€ for check-in efter midnat. Dette beløb skal betales kontant ved check-in. Afgang fra boligen/Check-out

Generelt, vil check-out fra boligen og aflevering af nøgler blive udført før kl.11.00. Sørg for, at alle sæt nøgle, der er givet til dig under din ankomst, returneres til kontaktpersonen. Efter anmodning og altid afhængig af tilgængelighed, kan afgangstiden forlænges. Skulle du have brug for ekstra tid i lejligheden for eksempel på grund af en sen flyvning, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning om at forlænge check-out tidspunktet. 

 

Rengøring, håndklæde og linned

Før dit check-in vil ferieboligen være rengjort og håndklæder og linned vil være tilgængeligt. Ugentlig rengøring er ikke inkluderet under lange ophold, dvs. månedlige ophold, men ekstra rengøring kan altid organiseres mod ekstra betaling.

 

En grundig slutrengøring er inkluderet i prisen, men vi beder vores gæster om at forlade boligen i ryddelige stand samt bringe affald ud, rengør service og bestik osv. 

 

Bemærk venligst at vi sørger for et stort (140x70cm) og et medium (100x50cm) håndklæde pr. person. Skulle du have brug for mere linned under dit ophold, kan vi organisere det mod en ekstra betaling.

 

Særlige anmodninger

Vores mål er at tilfredsstille vores gæsters behov. Skulle du have behov for ekstra service, kontakt os venligst. Vi vil gøre alt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. 

 

Personer med mobilitetsbesvær

En begrænset mængde boliger i vores portefølje har nem adgang og kan være egnet til specielle behov. Hvis du ønsker flere informationer, kontakt os venligst, og vi vil med glæde hjælpe. 

 

Antal gæster

Det maksimale antal gæster tilladt i en feriebolig, er angivet i beskrivelserne af hver bolig. Af både sundhed, sikkerhed og juridiske årsager, er det ikke tilladt at bruge boligen til flere gæster end, hvad der fremgår af reservationsbekræftelsen. Manglende overholdelse af denne regel, føre til øjeblikkelig opsigelse af kontrakten, og Virksomheden forbeholder sig ret til, hvis det anses for hensigtsmæssigt at udvise de gæster, der ikke er bekræftet i den oprindelige reservation. 

 

Opførsel

I Solaga ønsker vi, at vores gæster nyder deres ophold hos os. Vi beder alle om at udvise respektfuld og borgerlig adfærd, både i boligen og med naboerne. Husk, at mens du er på ferie, bor du i en privat bolig omgivet af lokale beboere. Hvis der af en eller anden grund er klage eller krav fra naboer, eller af den kompetente myndighed til adfærd for en eller flere gæster, kan du blive bedt om at forlade boligen, og beløbet vil ikke blive refunderet. Desuden vil eventuelle skader eller brud blive trukket fra depositummet. 

 

Bemærk venligst, at de fleste boliger i Spanien har deres egne regler som gæsterne skal følge. 

 

Generelt beder vi dog venligst ikke at:

 

 • Ødelægge møblerne eller boligen
 • Larme i lejligheden, på terrassen eller fællesarealer efter 21:00
 • Forstyrre naboer, når du åbner/lukker døre, bærer kufferter mv.
 • Holde fester i lejligheden
 • Organiser ulovlig aktivitet på stedet
 • Ryge indenfor
 • Medbringe dyr i boligen
 • Bruge kulgrill

 

Bemærk venligst, at: 

 

Ejeren af boligen eller Virksomheden på hans vegne forbeholder sig ret til at smide en gæst ud, uden tilbagebetaling, hvis ovenstående regler ikke følges.

 

Virksomheden er ikke ansvarlig i tilfælde af tyveri eller ulykke i boligen.

 

Virksomheden er ikke ansvarlig for støj, der genereres af by arbejde, vejarbejde, byggeri af nye bygninger og andre ulemper forårsaget af eksterne faktorer.

 

Virksomheden er ikke ansvarlig, hvis en bestemt bolig ikke er egnet til beboelse på grund af force majeure mv.

 

Nogle lejlighedsforstyrrelser eller -funktioner kan til enhver tid ændres, udskiftes eller fjernes uden forudgående varsel.

 

Dyr

Bemærk venligst, at dyr ikke tilladte i nogle af vores boliger. I tilfælde af at du rejser med en guide hund (f.eks. synshandicappede, politi hund osv.), bedes du kontakte os når du reserverer din bolig, så vi kan finde en passende bolig. 

 

Klager

Har du en klage under dit ophold, venligst informer os om det så hurtigt som muligt, så vi kan løse det straks. Virksomheden acceptere ikke krav fremsat efter dit ophold. Virksomheden vil gøre hvad der er muligt, for at imødekomme enhver klage der måtte opstå ,på den mest effektive måde. Bemærk at en officiel klageformular er tilgængelig på anmodning. 

 

Garanti depositum

Et depositum er obligatorisk. Depositummet vil blive returneret ved afrejse, såfremt kontaktpersonen ikke finder brud eller mangler af møbler, apparater og andre elementer. Vi forbeholder os ret til at bruge hele eller en del af depositum til dækning af omkostninger ved reparationer eller udskiftninger, som vi måtte stå over for. Depositum varierer fra bolig til bolig, men er generelt mellem 100€ og 500€. 
Ændringer af bolig

I tilfælde af force majeure, vedligeholdelsesproblemer mv. forbeholder Virksomheden sig ret til at ændre den tildelte bolig til en tilsvarende eller bedre bolig med din godkendelse eller få refunderet det indbetalte bestillingsgebyr 100%.

 

Ansvar

Virksomheden tager ikke ansvar for mistet bagage, tyveri, skade eller ulykker. Gæsten indvilliger i  gøre brug af den lejede bolig korrekt, idet Virksomheden fritages for ethvert ansvar; gæsten er ansvarlig for skader forårsaget forsætligt eller på anden måde ved ukorrekt brug af boligen. Virksomheden forbeholder sig ret til at opdatere disse betingelser til enhver tid, hvis det kræves i overensstemmelse med virksomhedens beskæftigelse. 

 

Beskyttelse af personlige data for brugere af Solaga

I overensstemmelse med den spanske lov 15/1999 om beskyttelse af personoplysninger, informerer vi dig om, at Virksomheden er ansvarlig for at dine data er gemt. Data vil blive brugt, forudsat at kunden har givet samtykke, til at fremsende tilbud og marketingkampagner. Kunden indtaster frivilligt personlige data, hvis eneste formål er at fuldføre en reservation. Data indtastet på betalingssider tilhører en tredjeparts leverandør af betalingssiden, og Virksomheden gemmer ikke sådanne data.

 

Klienter kan kræve sletning af deres personlige data ved at skrive til virksomheden Solaga Holidays S.L., Calle Comandante 1-4°, 29005 Málaga (Spanien). Virksomheden garanterer, at den har truffet passende sikkerhedsforanstaltninger i sine faciliteter, systemer og filer. Den garanterer også fortrolighed af personoplysninger, men afgiver for de kompetente myndigheder personoplysninger og andre oplysninger, der er i besiddelse af andre informationer via dets systemer, og er påkrævet til de gældende love og bestemmelser. Systembrugeres online reservationsgaranti under alle omstændigheder respekterer sandheden, nøjagtigheden, gyldigheden og ægtheden af personoplysningerne og forpligter sig til at holde dem opdateret. 

 

Gældende lov og jurisdiktion 

Disse vilkår og generelle betingelser er styret af spansk lov og alle retslige tvister og anliggender skal foregå ved retten i byen Málaga. Denne kontrakt udgør den fulde og komplette aftale mellem Virksomheden og kunden. Det erstatter tidligere aftaler, forpligtelser og repræsentationer enten skriftligt eller mundtligt, der tidligere har eksisteret mellem dem.